Burhan BAŞKURT - Sınıf Öğretmeni

1971 yılında Balıkesir İvrindi ilçesinde doğdu. İlkokulu 1982 yılında Balıkesir Kuvayi Milliye ilkokulunda tamamladı. Orta ve Lise öğrenimimi Savaştepe Öğretmen Lisesinde tamamladı. 1989-1993 yılları arasında Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf öğretmenliği bölümünde yüksek öğrenimimi tamamladı.1993 yılında Batman ili Sason ilçesinde Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladı.Buradaki görev süresi içinde kısa dönem olarak askerlik görevini yaptı. 1996 yılında evlendi. Yine 1996 yılında eş durumu tayini ile Balıkesir İvrindi ilçesi Hüseyinbeyobası köyüne tayin oldu.1998 yılında Balıkesir Kalaycılar İlköğretim okuluna tayin oldu. 16 yıl burada çalıştıktan sonra 2014 Ağustos ayında okulumuza atanmıştır. Bir kız bir erkek olmak üzere iki çocuk babasıdır.